BMXie

Uzrast od 1.5-1.8 godine. Visina noge od 37 cm.

BMXie u parku

Balans bajkovima BMXie nema ravnih: kod nih pravi ram BMX bicikla, dupli ram, ali u isto vrijeme je balans biciklo vlo lak."Super-puper" dizajn, sjedište koje se reguliše bez instrumenata i kvačica za noge koja se skida. Da li su Vama potrebne još neke vrline? A kako je na račun tablice, koja se skida sa različitim maljepnicama? I toga ima BMXie! BMXie su vjerovatno najljepši balans bicikli u svjetu.

BMXie u djecoj sobi

Trebalo je 2 godine da bi od prvog nacrta bio napravljen najbolji balans bicikl u svijetu. Sve naše potuge su vredjele toga da bi BMXie pokorili najzahtjevnije potrošace - našu djecu. Osobina, kojom se odlikuje Chilafish je to, što dizajneri kompanije ne popravljaju postojeće modele, ne dopunjuju nih svojim detaljima. Oni počinju posao od nule, od čistog lista. I rezultat prevazilazi po stilu i karakteristikama sve postojeće na današni dan balans bicikle.

BMXie u garaži

  • Lak balans bicikl u stilu BMX bicikla 3,8 kg.
  • Sjedište se reguliše bez dodatnih instrumenata (visina od 32 do 39 cm).
  • Tablice, koje se skidaju za broj ili crtež.
  • Kvačica za nogu, koja se skida.
  • Ram je napravljen od visokokvalitetnog dugotrajnog, armiranog staklenog vlakna.
Price: 75.00 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

visina noge balans bicikl

Važno pri izboru i kupovini balans bicilka obratiti pažnju na udobnost i pravilan izbor velicini. Izmjerite unutrašnju dužinu noge djeteta i uporedite sa gužinom sjedišta kod izabranog modela.

Go to top