Jack&Josie

Jack& Josie u parku

Samo malo da ubrzamo malog konja i juhuuu...!!! Ovo će biti prvim nezaboravnim eksperimentom vožnje Vašeg mališana na super bajku, koji se zove JACK ili na stilnom JOSIE. Samo kad mališan osvoji upravljanje ovim balans biciklom on će da se gura i slobodno da stavi nogu na kvačicu. Zar nije veselo?

A možda to će bit izazovom za djete? Ali kad on bude mogao sam da upravlja svojim sredstvom prevoza - on će obavezno da poraste u Vašim ocima, i sam će biti ponosan na sebe.

Neka će to biti prvom preprekom i izazovom, ali upakovanim u lijepi dizejn: bijeli bajk sa cvijeticima za djevojcice i crni sa vatrom za tvdoglave momke. Treba samo da probaju i vi ćete da se ubjedite da je vaš mališan nema ništa proti svih problema i da neće da klekne pred njima.

Jack& Jocie u garaži

  • Cvrsti dvocevni ram od čelika
  • Kvakica za udobnost balansiranja
  • Super dizejn za djevojčice i dječake
  • Siroki volan za vrlo lako upravljanje
  • Sjedište, koje se reguliše (36-43cm)
  • Naduvane gume

Za uzrast od 2,5-3 godine. Visina noge od 41 cm.

Balans biciklo Jask&Josie - to je nagradni pehar i kvalitetni balans bicikl od belgijskoj kompanii Chillafish.

Balans bicikl za djevojcicu ima nježan, svečan i lijep dizejn sa cvijetićima. Ovo je najvjerovatnije, jedan od prvih bicikla za male djevojčice. Trkački model balans bajka za mlade ekstremale ima efektan trkački dizejn sa jezicima vatre.

Konstrukcija balans bicikla - sigurna, cvrsta i dugotrajna, zahvaljujući čeličnom ramu i kvakici. Sve detalje kvalitetno varene i nemaju šavova. Vaše djete će da se vozi u bilo kojem stilu i sa bilo kojom intenzivnošcu.

Balans biciklo Jack&Josie imaju gumeni naduvani točkovi, koji su dozvoljavaju da brzo se kotrlja asfaltom, amortizuju na neravnom putu ili travi. Ovo će biti još jedan plus za dodatak komfora i sigurnosti.

Karakteristike

Odgovara evropskim standartam kvaliteta EN71, ASTM F963

Jrki i stilni dizejn

Sigurna konstrukcija (ram od čelika)

Naduveni gumeni točkici

Sjedište, koje se reguliše po visini

Sigurna i udobna kvakica

Hromiran volan

Velicina 72x16x40,5

Old price: 89.00 EUR
Price: 67.00 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

visina noge balans bicikl

Važno pri izboru i kupovini balans bicilka obratiti pažnju na udobnost i pravilan izbor velicini. Izmjerite unutrašnju dužinu noge djeteta i uporedite sa gužinom sjedišta kod izabranog modela.

Go to top