Džamper

Kokua LIKEaBIKE jumper - to je top model firme Kokua. I ovo, izgleda najbolje u datom trenutku na tržištu babans bicikla. Skoro svi djelovi su napravljeni od cvrstog aluminijuma, šta daje manju težinu sa većom funkcionalnošcu.

Bakans biciklo Kokua Jumper odgovara detetu ud 2 godine. Visina noge je od 38 cm.

Najbolji od svih proizvedenih Kokua i jednostavno najljepsi od ostalih balans bicikla napravljenih ikada !

Kokua ovom trenutku zaista " izvukao mačku iz džaka". Tokom kratkog vremena, od kad Kokua Jumper je na policama prodavnica, zabrojao sam se koliko ljudi je reklo , "Vau...!" kad su ga vidjeli .

Proizveden po istim beskompromisnim standardima kao i ostali proizvodi LIKEaBIKE, model Kokua Jumper  ima nekoliko neobičnih karakteristika koje ga razlikuju od standardnih modela. Prva stvar koju primetite - to su poboljšane Schvalbe gume, koje pružaju super dodirivanjanje sa bilo kojoj površinoj, oni su istovremeno i izgledaju jednostavno neverovatno. Onda ćete primetiti da je ram balans bicikla od aluminijuma i prekrivena glazurom ... to je stvarno super!!! Ovaj model već odavno postao hit, tako da ne propustite ovu priliku i odmah kupite ovaj ranbajk.

LIKEaBIKE Jumper je projektovan od strane Kokua, napravljen i montiran stručnjacima firme Trn. Dizajn ovog bike balansa visokog kvaliteta, jedinstven, i na tržištu dječih balans bicikala nije vrjedno ni tražiti slično.

Svaki deo Jumper je napravljen od aluminijuma, tako da težina bajka je minimalna, a funkcionalnost na najvišem nivou. Visoko kvalitetan je zadni deo rama značajno pojednostavljuje upravljanje i daje komfor. Okvir i viljuška Jumper od visoko kvalitetnog aluminijuma 7005. Za dodatne udobnosti  malim biciklistima je sedište od mekane kože i Kokua logo. Za dodatnu sigurnost, balans bicikl ima graničnik okretanja volana, što sprečava točkic da se okrećé 360 stepeni. Za iskusne i napredne vozače lako se može ukloniti ako je to potrebno.

Visina sedišta može se lako prilagoditi pomoću posebnog mehanizma. Kokua Jumper Black dolazi sa dvije šipke za sedište. Kratka šipka vama omogućava da podesite visinu sedišta u rasponu od 34 do 38 cm. Duga  će omogućiti da se podigne sic od 41 do 45 cm.

Sklapanje ovog ranbajka ne zahtevaju posebne veštine i alata . Potrebno je samo 6mm imbus ključ. Volan, sedišta i točkovi samo treba da učvrste za okvir. I naped!

LIKEaBIKE Kokua Jumper - balans biciklo, koji ima veoma važnu funkciju!

Osnovna karakteristika ovog modela, za razliku od drugih bicikala za ravnotežu, to je prisustvo amortizera na zadnjoj viljušci. Što povećava amortizujući svojstva, i značajno smanjuje negativan teret na kičmu deteta u toku vožnje i prevaziladjenju dubokih neravnosti na sksksnju sa bardira i t.d. A još ovaj balans biciklo ima malu težinu, a to je jako važno u toku kontaktiranja sa njim.

Karakteristike

 

 • Preporučena starosti od 2 do 5 godina.
 • Preporučuje visina 90 do 116 cm.
 • Lagan okvir napravljen od satena aluminijuma ( Al 7005 ), sa ovalnog oblika cevi velikog prečnika pleni njenu veliku snagu.
 • Aluminijska viljuška u velosamokata LIKEaBIKE skakač je instaliran na stubu upravljača nosi napred.
 • Serijska proizvodnja volan i limiter pomaže vašem detetu tokom prvih pokušaja da se voze velosamokate. Kasnije, može se lako uklanja.
 • Suspenzija zadnji točak je opremljen sa amortizerom napravljen od elastomera.
 • Šok u vezi sa pneumatske gume Schvalbe Big Apple (sa zaštitom penetracije i reflektujućim trakama) štiti bebina ledja dok je vozeći balans biciklo Kokua LIKEaBIKE jumper na putevima sa rupama.
 • Točkovi napravljene sa aluminijumskim felnama i čvorišta , kao i od nerđajućeg čelika igle.
 • Gumeni točkovi koji se mogu Nabildano je potrebno bilo motorna pumpa ili kompresor.
 • Težina : 3.4 kg.
 • Garancija - 2 godine.

 

LIKEaBIKE aus Aluminium Al 7005 mit Elastomer-gefederter Schwinge

Price: 195.00 EUR
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

visina noge balans bicikl

Važno pri izboru i kupovini balans bicilka obratiti pažnju na udobnost i pravilan izbor velicini. Izmjerite unutrašnju dužinu noge djeteta i uporedite sa gužinom sjedišta kod izabranog modela.

Go to top